bagrund

Sidevisninger i alt

onsdag den 10. oktober 2012

Komfortzone......????

Det er helt oppe i tiden p.t, at snakke om "komfort zonen" og især hvor vigtigt det er at træde ud af den.

Men hvad er komfortzonen og hvorfor skal man træde ud af den??

Ordet komfort betyder: bekvemmelighed, noget der er rart, trygt og godt. Så hvorfor i alverden skal man træde ud af noget der er godt, trygt og rart?? Det skal man vel i princippet heller ikke, kun den dag man keder sig og føler sig lukket inde i sin komfortzone. Når man trænger til noget nyt, forandring og udfordring. Så er det på tide man træder ud af sin komfortzone og kigge ud i det mørke ingenting, uden at vide hvad der venter en.

Oftes bruges ordet komfortzone i forbindelse med sport, træning og at udfordre sig selv fysisk. Men det er vel egentlig det mindste af det, for enhver sport er vel for de fleste en udfordring. Så fordi du kan løfte en masse vægte, presse dig selv fysisk, så betyder det ikke nødvendigvis at du presser dig selv ud af din komfortzone. Først den dag, du gør noget, du ved, du ikke er en sikker vinder i, som gør dig utryg og giver lidt kilder i maven, er du for mig trådt ud af din komfortzone. "Life begin at the end, of your comfortzone" . Nej, livet begynder lige præcis der, hvor du vælger det skal begynde!!

Den største udfordring i livet, er for mig, at rykke sig psykisk. At turde gøre op med sig selv og det liv man lever. Turde kigge indad og ændre på de ting man er utilfreds med. Også selv om det betyder hårdt arbejde, utryghed, slid og sved. Tage imod de udfordringer livet byder på, uden at give op, bare fordi det er svært.
Turde tage chancer, også selvom oddsene umiddelbart er dårlige.At give noget af sig selv, uden at være sikker på at få noget igen. At turde se ens frygt i øjnene og gøre netop det som man frygter allermest.


 Et fint citat, men jeg er ikke helt enig. Man kan sagtens skabe magi, også i sin komfortzone, det ene udelukker ikke det andet;)


Men ja, der er da ingen tvivl om, at man jo vokser og udvikler sig som menneske, ved hele tiden at udfordre sig selv, enten på den ene eller anden måde. Og ja, det betyder jo så også, at man oftest må forlade de trygge rammer man er vant til og gøre noget nyt og anderledes, hvis man gerne vil rykke sig et andet sted hen, end der hvor man er lige nu. "Ingenting sker, ved at gøre ingenting" og vil du have forandring, må du selv lave den.  

Hvis du gør, hvad du plejer at gøre, får du, hvad du plejer at få. Så hvis du ønsker andet end det, du plejer at få, må du gøre noget andet end det, du plejer at gøre.

Hvis livet keder dig, du føler dig utilfreds og ikke føler du kommer nogen vegne, så er det på tide at du træder ud af dit mønster, bryder vanens magt og gør noget andet end det du plejer. Så er det på tide at træde ud af din komfortzone:)..........men det er ikke et must for at have et godt og lykkeligt liv:)


Og i virkeligheden er livet ganske ligetil, ingen grund til at komplicere det:)

 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar