bagrund

Sidevisninger i alt

mandag den 22. oktober 2012

Tag ansvar...

Det er så nemt, det der med IKKE at tage ansvar. Ikke at kigge indad og erkende sin egen andel og ansvar, men altid pege udad og finde undskyldninger, for at behandle sig selv og andre dårligt.

Man kan give andre skylden for ens handlinger og man kan give fortiden skylden, men i sidste ende er det kun en selv, der har det fulde ansvar for ens handlinger.





Når du f.eks VÆLGER at behandle din krop og dig selv dårligt, så er det helt dit eget valg. Hvilket jo så også betyder, at det er en handling du rent faktisk kan ændre på. Jeg siger ikke det er nemt, men muligheden er der og det er kun dig selv der er den største forhindring for at nå dine mål! 

Du kan klynke fra nu og til juleaften, (hvilket jo er lige om lidt;)) Men det får dig ingen steder og gør ingen forandring. Du kan vælge at bruge alle de undskyldninger, du kan finde frem, gør dem til den eneste sandhed og gyldig grund for, at du ikke når nogen vegne. Men det får dig heller aldrig i mål og mod det du drømmer om.

Der er kun en vej og sådan er det med det meste i livet, TAG ANSVAR! Bliv herre over dit eget liv, bestem dig for hvordan DU vil have det og så gå for pokker efter det!!

Og hvis du VÆLGER at være en lad sofakartoffel, så er det dit valg og kun dit! 



Samtidig er det også et valg, hvis du f.eks vælger at behandle andre mennesker dårligt! Kan godt være du har haft en hård opvækst, men det giver dig ikke retten til at give lorten videre. Du alene har magten til at bryde den sociale arv! Igen, det er slet ikke nemt, men det kan lade sig gøre. Det vil koste masser af vilje og kamp, men hellere det, end at ende op som et dumt svin, der med garanti ender op i et tomt ensomt liv. Man har altid et valg, TAG ANSVAR!







Ingen kommentarer:

Send en kommentar